4 apr 2004

(2) Persoonlijk

door Jochem

4 april 2004

Collegae!

Het leek me goed om jullie even een update sturen over de ontwikkelingen bij het Genderteam. Jullie horen natuurlijk wel het een en ander, of jullie vragen er naar als jullie meer willen weten, maar ik mail het laatste nieuws aan jullie allemaal, zodat jullie in elk geval allemaal dezelfde basis hebben.

Afgelopen vrijdagochtend had ik mijn tweede afspraak met de psycholoog. Gelukkig ging het deze keer veel beter dan de vorige keer! Hij had zelf gelukkig ook door dat het de vorige keer niet goed gegaan was, en hij begon daar ook over. Er bleek de vorige keer inderdaad het een en ander verkeerd gegaan te zijn in de communicatie, maar het is gelukkig allemaal opgelost. Toen dat afgehandeld was, konden we eindelijk echt beginnen. Deze keer ging dat veel beter. Hij had gevraagd om een levens CV te schrijven, dat had ik gedaan, en daar hebben we een tijdje over gesproken. Voor volgende keer heb ik een nieuwe vragenlijst mee (een vraaglijst m.b.t. transseksualiteit) en hij vroeg of ik foto's van vroeger wilde meenemen.

Overigens vertelde hij vandaag dat hij per 1 juli weggaat bij het Genderteam, en dat hij verwacht mijn diagnose voor die tijd rond te kunnen hebben. Voordeel daarvan is dat ik niet bij een andere psycholoog opnieuw hoef te beginnen, maar dat hij dit gedeelte zelf afrondt en dat ik daarna pas aan een ander overgedragen wordt. In elk geval is het effect op korte termijn dat mijn volgende twee afspraken om de drie weken zijn, i.p.v. om de gebruikelijke vier weken. Dat vind ik zelf wel zo prettig werken (en dat wilde ik hem zelf ook al voorstellen, dus dat schuift mooi in elkaar!)

Meer heb ik op dit moment niet te vertellen. Mocht dit vragen opwerpen of er iets anders zijn dat je wilt weten, dan kan dat natuurlijk. Jullie weten me te vinden! :-)

Groetjes,
H.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.