17 jun 2006

20. / [9] Feest op 1 juli! Kom jij ook?

door Jochem

17 juni 2006

Lieve vrienden,

Vroeger toen ik klein was, hadden wij het thuis altijd over het Winkeltje Achter Albert Heijn. Dat zat op de parkeerplaats, achter de Albert Heijn in Baarn en daar kon je heen om lichaamsdelen die je niet bevielen, te ruilen. Als ik buikpijn had of als mijn moeder hoofdpijn had en het ging niet snel over, dan gingen we altijd naar het Winkeltje Achter Albert Heijn. Toen ik ouder werd, bleek het Winkeltje Achter Albert Heijn verhuisd. Tot mijn stomme verbazing heb het ik zo'n 2,5 jaar geleden teruggevonden: het zit in Amsterdam!

In november 2003 heb ik mij aangemeld bij het Genderteam van het VUmc in Amsterdam. Daarna kwam ik in de molen: gesprekken met de psycholoog, groen licht, hormonen en operaties. Sinds 24 mei is ook het juridische gedeelte rond: ik heb een nieuw paspoort met de juiste gegevens! Hiermee is het traject formeel klaar, hoewel je kunt bijtekenen voor extra opties.

Jullie begrijpen dat het hoog tijd is voor een groot feest! Bij deze wil ik jullie uitnodigen om zaterdag 1 juli vanaf een uur of 20.30 naar Chez Bebe te komen. Het adres is Ina Boudier Bakkerlaan 153 in Utrecht (zie ook www.chezbebe.nl [site bestaat niet meer]). We zullen rustig beginnen, maar tegen een uur of 22.00 gaat de muziek harder, zodat we kunnen dansen als we dat willen. Ik zou het leuk vinden als jullie allemaal kunnen komen! Partners zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Om de kosten een beetje binnen de perken te houden, wil ik jullie vragen om zelf je drankjes te betalen. Ongeveer het eerste uur zal op mijn kosten zijn, maar daarna betaal je €€ 1,30 per drankje.

Helaas zit tussen de voordeur en de zaal een trapje van 6 treden. (Ik kon niets toegankelijks vinden dat a. gezellig, b. betaalbaar en c. nog vrij was.) Als dit een probleem vormt, neem dan even contact op. Volgens mij zijn er namelijk wel oplossingen te bedenken, als we daar ons best voor doen.

Voor degenen die het mij anders gaan vragen: kadootjes zijn niet nodig. Ik zou het erg leuk vinden als jullie allemaal komen. Ieder betaalt zijn
eigen reis en zijn drankjes al en volgens mij is dat genoeg.

Hopelijk tot ziens op 1 juli!!

Groetjes,
Jochem

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.