17 jun 2006

-3- Nu we het er toch niet over hebben

door Jochem

17 juni 2006

Ha die F.,

Ik heb zojuist even ingebroken op E.'s computer en daar blijkt je e-mailadres gewoon in te staan. Dus bij deze een mailtje! :-)

Al een tijdje zoek ik een manier om je iets te vertellen. Elke keer is de gelegenheid er niet of zijn de omstandigheden er niet naar. Maar er is een hele directe aanleiding, dus het kan niet langer wachten en daarom doe ik het toch maar per e-mail. Ondanks het feit dat dit nogal een onpersoonlijke manier is...

Voordat je nu het ergste gaat denken: wees gerust! Het gaat alleen om (mijns inziens belangrijke) context over mijn verleden. Ik ben namelijk niet als jongen geboren, maar als meisje. Dat is de reden dat ik afgelopen juli en november in het ziekenhuis lag, zoals je toen misschien van E. hebt gehoord. Hij heeft het niet aan iedereen gezegd, want het is ook weer niet iets dat iedereen hoeft te weten, zoals je wellicht zult begrijpen :-) Maar we zien elkaar zo regelmatig en ik beschouw je inmiddels ook als een vriend van mij, dat het niet langer goed voelt om je dit niet te vertellen. Bovendien heb ik geen zin om dit deel van mijn leven -en alle daarmee samenhangende activiteiten- voor vrienden verborgen te moeten houden.

Heel directe aanleiding om je dit nu te mailen is het feit dat ik eind mei voor de wet man ben geworden. Zoals altijd komt de bureaucratie weer eens achter de feiten aan hollen. Reden dus om een groot feest te geven! Dat zal op zaterdag 1 juli gebeuren. Ik zou het leuk vinden als jij ook komt. De officiële uitnodiging mail ik je hierna.

Ik kan me zo voorstellen dat je allerlei vragen hebt. Stel ze gerust! Dat mag per mail, maar je mag het ook opsparen voor de volgende keer dat we elkaar zien. Zie maar.

Groeten,
Jochem

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.