2 juni 2018: Zwemmen in Utrecht

Zwemmen in Utrecht
superuser zo 22 apr 2018, 0:00

Op zaterdag 2 juni organiseert Stichting Transman weer een sportieve activiteit. We gaan zwemmen in Utrecht. Ze hebben speciaal voor jullie het recreatiebad afgehuurd, dus aan privacy geen gebrek.

Deze activiteit is alleen voor mensen geboren in een vrouwenlichaam, die zich hierin niet helemaal of helemaal niet in thuisvoelen, in alle stadia van een eventuele (sociale en/of medische) transitie. (Transmannen, transjongens, transmaculiene mensen, etc, etc.) Het maakt ons niet uit of je wel of niet bezig bent met een medische behandeling, en ook niet of je wel of geen operaties hebt gehad. Omwille van onze privacy zijn anderen dit keer niet welkom.

Je kunt in alle zwemkleding komen waarin jij je prettig voelt. Dat kan een zwembroek zijn, een badpak, een zwembroek met binder, een badpak met T-shirt of wat dan ook. We vinden het belangrijk dat het kleding is waarin jij je prettig voelt!

Datum: Zaterdag 2 juni 2018
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Plaats: Zwembad De Kwakel, Paranadreef 10, Utrecht
Prijs: € 10,00 (donateurs), € 12,50 (niet-donateurs)
Toegankelijkheid: wensen m.b.t. toegankelijkheid kun je bij je aanmelding doorgeven. We doen ons best om je waar mogelijk te faciliteren, maar kunnen niet op voorhand garanties geven.

Aanmeldingen

Voor deze activiteit is het nodig om je aan te melden. Dit kan via het aanmeldformulier op de website van Stichting Transman: stichtingtransman.wordpress.com/agenda/aanmeldingsformulier-zwemmen.

Zorg dat je betaling uiterlijk 31 mei 2018 is bijgeschreven op rekening NL77 TRIO 0390 5058 11 t.n.v. Stichting Transman o.v.v. “Zwemmen 2018” en je naam.

Meer info vind je op de website van Stichting Transman: stichtingtransman.wordpress.com/agenda

Lees verder: 
  •  

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.