8 apr 2021

Ondertussen bij Stichting Transman

door Jochem
Stichting Transman

Het afgelopen jaar is het behoorlijk stil geweest bij Stichting Transman. Vanwege de coronamaatregelen konden ook onze gewone activiteiten niet doorgaan. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om intern een aantal zaken tegen het licht te houden.

Missie, visie en doelgroep

Zo hebben we onze missie, visie en doelgroep opnieuw bekeken. Die vormen de ruggengraat van onze organisatie: het gaat over waarom wij bestaan, wat wij willen bereiken en voor wie we dat doen. Sowieso is het goed om deze elke paar jaar even te checken.

Grotendeels waren we het nog helemaal eens met onze missie, visie en doelgroep. Maar we merkten ook dat een aantal dingen inmiddels achterhaald zijn. Sinds de oprichting van Stichting Transman in 2010 is er veel veranderd voor transgenders. Dus we hebben de teksten aangepast aan de huidige tijd. De bijgewerkte missie, visie en doelgroep vind je hier.

Jaarplan 2021

Vorig jaar zijn we niet toegekomen aan het schrijven van een jaarplan. Dat wilden we dit jaar anders doen. De laatste weken hebben we hard gewerkt aan nieuwe plannen voor dit jaar: wat willen we gaan doen? En wat is er mogelijk?

Het is lastig om plannen te maken, zo lang we niet weten wat er de komende maanden wel of niet mogelijk zal worden. Daarom hebben we ons best gedaan de plannen voor dit jaar flexibel te maken. We hopen natuurlijk dat we dit najaar weer ons jaarlijkse weekend voor transmannen en hun partners kunnen organiseren! Maar als dat niet mogelijk is, dan willen we in de buitenlucht gaan kamperen.

Daarnaast richten we ons op een online activiteiten, die sowieso door kunnen gaan. Tenslotte willen we onze organisatie verder uitbouwen, want met meer mensen kunnen we (veel) meer doen!

Lees hier het Jaarplan 2021.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.