1 jun 2016

TBW geeft workshop op TGEU Council

door TBW

Van 2 t/m 5 juni a.s. is weer de tweejaarlijkse Council van Transgender Europese, de Europese belangenorganisatie voor transgenders. Dit jaar is de council in Bologna, Italië. Tijdens de council zijn er allerlei lezingen, plenaire sessies en workshops. Het is altijd weer enerverend erbij te zijn en te leren van de inzichten, ervaringen en tips & trucs van andere transactivisten.

Tijdens de Council van Transgender Europe geeft het TBW, samen met onze vrienden van het TransBareAll Retreat uit Engeland, een workshop. Titel van de workshop is: “Body and Identity: being proud of our bodies, an experience”.

Tijdens deze workshop zullen we met elkaar in gesprek gaan over het thema trans* en identiteit. Daarnaast gaan we ook aan de slag met lichaamswerk, zodat het niet alleen bij praten blijft. Tenslotte, als iedereen zich voldoende veilig voelt, zullen we deelnemers uitnodigen om kledingstukken uit te trekken.
Voor het TBW is dit de eerste keer dat een workshop ook een blootgedeelte heeft. Het TBA heeft hier ruime en zeer positieve ervaringen mee. We zijn heel benieuwd!

Speciaal voor deze workshop hebben we een (gezamenlijke) flyer en een toolkit ontwikkeld. Deze informatie delen we uit aan de deelnemers van onze workshop en aan alle andere geïnteresseerde transactivisten. De flyer en de toolkit bieden informatie over het idee van het TBA en TBW, en biedt praktische tips over hoe transactivisten in andere landen hun eigen TBA/TBW kunnen opzetten.

Tags: 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.