24 dec 2015

Trans & Bloot Weekend breidt uit in 2016

door TBW
Trans & Bloot Weekend

Geef je bloot! Thuis in je lijf

Na het grote succes van het eerste Trans & Bloot Weekend in 2015 krijgt het Trans & Bloot Weekend in 2016 een vervolg. Komend jaar zijn er zelfs twee weekenden: een voor mensen van alle genders en een voor transmannen onder elkaar. Tijdens beide weekenden bieden we een afwisselend programma met diverse workshops rondom het thema “thuis voelen in je lichaam”.

Tijdens Trans & Bloot Weekend (TBW) zijn er diverse workshops, waarin we praten, voelen, ervaringen uitwisselen en/of creatief bezig zijn. Het programma is afwisselend, zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast biedt het weekend natuurlijk ook gelegenheid voor ontmoeting, onderlinge uitwisseling en gezelligheid.

TBW voor alle genders

Het TBW voor mensen van alle genders is van 4 t/m 6 maart 2016. We zullen het dit weekend o.a. hebben over: In of uit de kast?, Over de brug, In beeld, Uit de kleren!, Identiteit en Neem je ruimte in!. Dit weekend is voor iedereen die op een of andere manier bezig is met het thema gender-(identiteit). Ook a-genders zijn welkom. » Lees meer

TBW voor transmannen

Het TBW voor transmannen is van 20 t/m 22 mei 2016. We zullen dit weekend o.a. praten over: In of uit de kast?, Contact maken, Op reis, Uit de kleren!, Het is een... en Innerlijke krijger. Dit weekend is voor alle transmannen in elk stadium van een (eventuele) transitie. » Lees meer

Locatie

Het TBW vindt plaats in de regio Nijmegen. De locatie is rolstoeltoegankelijk en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Waarom?

Het TBW biedt trans*mensen de mogelijkheid om hun lichamen te verkennen, en zich zelfverzekerder, trotser en meer thuis in hun lichaam te voelen. Nog steeds zijn veel mensen erg onzeker over hun lichaam of vinden het moeilijk om hun lichaam te accepteren, en kunnen daardoor niet het maximale uit hun leven halen. Het TBW wil trans*mensen tot steun zijn om dit soort trans-issues te overkomen en naar de toekomst te kijken.

Kosten

De deelnemersbijdrage is € 100 per persoon. Vroege boekers krijgen een early bird korting: voor het TBW voor alle genders betaal je tot 14 januari 2016 slechts € 80 per persoon. Voor het TBW voor transmannen geldt deze korting tot 20 maart 2016.

Meer info en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op: www.transenbloot.nl. Of mail naar: info@transenbloot.nl of bel/sms naar: 06 108 63 714. Het Trans & Bloot Weekend is een activiteit van Transman.nl, dé website voor transmannen en hun partners.

Tags: 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.