23 dec 2015

Workshop “Ik ben mijzelf!” tijdens Blent Festival

door TBW
Blent Festival 2016

Het TBW is gevraagd voor een workshop tijdens het Blent Transfestival op 9 januari 2016 in Utrecht. Thema van deze workshop is "Ik ben mijzelf!". Zelfverzekerd jezelf zijn. Trots zijn op wie je bent. Je eigen ruimte afbakenen. Voor veel transgenders zijn deze dingen niet makkelijk. Logisch, als je lange tijd niet hebt kunnen of mogen zijn wie je bent!

In deze workshop gaan we in op dingen die je zelfverzekerd en trots op jezelf maken. We zullen met elkaar praten over eigenschappen en dingen waar we sterker van worden. Waar halen we kracht uit? En hoe kunnen we deze kracht (beter) vasthouden in moeilijker tijden?

Ook gaan we fysiek aan de slag. Via meditatie en ademhalingstechnieken maken we beter contact met onze lichamen. Zo komen we dichter bij onze kern en staan we steviger in de wereld.

Jochem Verdonk is transman en transactivist. In mei heeft hij het zeer geslaagde Trans & Bloot Weekend voor transmannen georganiseerd. In oktober gaf hij bij Transgendergroep Nijmegen de druk bezochte workshop “Thuis in je lijf!”. In december volgde de intieme workshop “Mijn lijf en ik”.

Blent Transfestival

Datum: 9 januari 2016, van 13.00 tot 20.00 uur
Adres: Restaurant het Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13-15, 3584 AD Utrecht ** let op: nieuw adres**
Tickets: € 8,50
Meer info: www.blenttransfestival.nl

Tags: 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.