27 sep 2013

2 november: Zwemavond voor transmannen in Utrecht

door Bestuur

Op zaterdag 2 november organiseert Stichting Transman weer een sportieve activiteit. Het is weer zo ver. We gaan zwemmen in Utrecht. We hebben speciaal voor jullie het recreatiebad afgehuurd. Dus aan privacy geen gebrek.

Deze activiteit is alleen voor transjongens en transmannen, in alle stadia van een eventuele transitie. Het maakt ons niet uit of je al operaties hebt gehad of niet. Omwille van onze privacy zijn anderen dit keer niet welkom. Je kunt in alle zwemkleding komen waarin jij je prettig voelt. Dat kan een zwembroek zijn, een badpak, een zwembroek met binder, een badpak met t-shirt of wat dan ook. We vinden het belangrijk dat het kleding is waarin jij je prettig voelt.

Datum:
Zaterdag 2 november 2013

Tijd:
19.00 – 22.00 uur


Plaats:
Utrecht


Prijs:
€ 10,00 (donateurs), € 12,50 (niet-donateurs). Voor deze activiteit is het nodig om je aan te melden. Dit kan via ons e-mailadres: stichtingtransman@gmail.com.

Gelieve dit bedrag uiterlijk 26 oktober 2013 over te maken op rekeningnummer 39.05.05.811 t.n.v. Stichting Transman in Zeist o.v.v. zwemmen + je naam. Let op, je aanmelding is pas definitief als we je betaling ontvangen hebben.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.