13 jul 2021

Kampeerweekend voor transmannen en partners 2021

door Jochem
Kampvuur [foto: Pexels]

Het bestuur is volop bezig met de voorbereidingen voor het kampeerweekend voor transmannen en hun (eventuele) partners.

Wanneer is het weekend?

Het kampeerweekend vindt plaats van vrijdagavond 20 t/m zondag 22 augustus 2021.
We beginnen vrijdag om 17.30 uur en we stoppen zondag om 15.00 uur.

Voor wie is het weekend?

Het weekend is voor alle mensen, vanaf 18 jaar, in het transmannelijke spectrum (dus geboren met een vrouwelijk lichaam), in alle fases van een eventuele sociale transitie en/of medische behandeling. Het weekend is dus ook voor mensen die een medische behandeling op onderdelen of helemaal geen medische behandeling willen. Het maakt niet uit in welke fase je van je transitie zit: helemaal aan het eind, middenin, aan het begin, zoekend of nog niet begonnen.

Daarnaast is het weekend toegankelijk voor partners: als je wilt, kun je dus je partner meenemen. (Maar het hoeft niet.) Ook partners zonder hun transman zijn welkom.

Wat is het thema?

Het thema van dit weekend is: Ontmoeting. We hebben zo lang in lockdown gezeten, zonder activiteiten, dat we gaan vieren dat we elkaar weer kunnen zien!

Wat gaan we doen?

Zoals altijd zijn er verschillende workshops, waarin we vanuit verschillende richtingen aan de slag gaan met ontmoeting. Naast die workshops is er zoals altijd alle ruimte voor uitwisseling van ervaringen, vragen, en niet te vergeten gezelligheid.

Workshops

  • Kennismaking: we beginnen vrijdagavond met een kennismaking, waarbij we elkaar alvast een beetje leren kennen.
  • Wie ben ik?: een workshop waarin we op een speelse manier naar onszelf kijken en dat met elkaar bespreken. Welke overeenkomsten en verschillen zien we tussen elkaar?
  • Wandeling: degenen die willen, gaan een wandeling door de omgeving maken.
  • Zwemmen: als het weer het toelaat, kunnen degenen die willen een duik nemen in het water bij de camping. Neem je zwemkleding dus mee! (Alle zwemkleding waarin jij je prettig voelt, is toegestaan.)
  • Spelletjes: wegens succes in de herhaling! JengaXL met allerlei vragen en opdrachten. Ondertussen bouwen we gezamenlijk een toren, maar pas op dat je het bouwwerk niet laat vallen… Reuze-mikado, Kubb en andere spelen liggen ook klaar.
  • Meer workhops volgen z.s.m.

Waar is het weekend?

Een mooi kampeerterrein bij Zeewolde, waar we een eigen veld hebben. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het precieze adres krijg je na je aanmelding.

Wat moet je meenemen?

We gaan kamperen, dus we gaan ervan uit dat je je eigen tent en slaapspullen meeneemt. We hebben wel enkele reservesets voor degenen die geen kampeerspullen hebben. Wij zorgen voor eten, dus kookspullen kun je thuis laten. Het is wel heel prettig als ieder een eigen bord, mok en bestek meeneemt. (Deelnemers krijgen een paklijst, zodat je geen belangrijke dingen kunt vergeten.)

Toegankelijkheid

We kamperen op een grasveld, dus de locatie is niet echt rolstoelvriendelijk. We zijn goed ingericht op dieetwensen en bieden geen varkenvlees aan. Dieet- en andere wensen kun je bij je aanmelding doorgeven.

Coronamaatregelen

Vanwege de onzekerheden rondom de coronamaatregelen hebben we gekozen voor een weekend buiten. Daarvan weten we zeker dat we het voldoende veilig kunnen houden voor alle aanwezigen. Tijdens het weekend zullen we de dan geldende maatregelen volgen. Deelnemers krijgen daar van tevoren bericht over.

Wat kost het?

Het weekend kost € 70,00 voor donateurs en € 90,00 voor niet-donateurs.

(Het donateurschap kost € 17,50 per jaar. Als je tegelijk met je aanmelding voor het weekend ook aanmeldt als donateur, dan geldt de korting direct. Dan ben je goedkoper uit!)

Mocht de hoogte van de deelnemersbijdrage de reden zijn dat je je niet aanmeldt, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We bespreken graag hoe we je tegemoet kunnen komen met betalingsopties, zoals betaling in termijnen of een korting.

We hopen velen van jullie in augustus weer te zien!

Meer info en aanmelden?

Wil je je opgeven? Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op: info@transman.nl of bel: 06 20 96 10 91.

Houd deze pagina in de gaten! Binnenkort vind je hier meer info over de workshops, etc.

Met dank aan

Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Bob Angelo Fonds

Het COC’s Bob Angelo Fonds ondersteunt kleinschalige initiatieven die gericht zijn op de acceptatie van LHBTI’s, vóór en door LHBTI’s. Steun het fonds om ontmoeting mogelijk te maken - www.bobangelo.nl

Reacties

In de laatste zin op de pagina over het transmannenweekend in augustus staat nog: We hopen velen van jullie in november weer te zien! Groet, Jip

Dank voor je oplettendheid! We zagen het zelf ook. Het is inmiddels aangepast.

Waar is nou het carpool lijstje?

Alle deelnemers krijgen uiterlijk een week van te voren de laatste info gemaild, met o.a. het adres, een deelnemerslijst en een paklijst. Er melden zich nog steeds nieuwe mensen aan en anders blijven we bezig met alle deelnemers te mailen. En daar wordt niemand blij van. Nog even geduld, dus... :-)

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.