26 okt 2012

FILMAVOND DECEMBER

door Bestuur

Zin om tussen kerst en oud & nieuw lekker op de bank een film te kijken? Stichting Transman organiseert dit keer een volledig verzorgde avond in het bourgondische Noord-Brabant. Vanaf 19u kan er gezellig samen gegeten en bijgepraat worden. Daarna hebben we de Belgische film De Helaasheid der Dingen naar het boek van Dimitri Verhulst op het programma staan.

Voor deze filmavond zijn dit keer niet alleen transmannen welkom, maar nadrukkelijk ook eventuele partners. De avond is bedoeld om zowel oude als nieuwe gezichten te zien.

Wanneer: vrijdag 28 december, vanaf 19.00u.

Waar: Rosmalen, bij aanmelding krijg je het adres toegestuurd. De locatie is prima bereikbaar met de auto of met de trein/bus.

Prijs: €5 voor donateurs en €7 voor niet-donateurs. Deze bijdrage is voor het diner. De film is gratis toegankelijk.

Aanmelden: In verband met ons strakke inkoopbeleid, zouden we je willen vragen om je tijdig doch uiterlijk op 27 december aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar stichtingtransman@gmail.com. Je maakt je aanmelding definitief door de deelnemersbijdrage over te maken naar bankrekening 39.05.05.811 ten name van Stichting Transman te Zeist.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.