11 mei 2012

Transman Weekend 2012: Kom ook mee!

door Bestuur

7 – 9 september: Transman weekend Vierhouten

Stichting Transman organiseert (met medewerking van Transvisie) weer een Transman Weekend. Noteer de datum en geef je snel op, want er is maar beperkt plaats beschikbaar.

Wanneer: vrijdagavond 7 t/m zondagmiddag 9 september 2012

Waar: groepsaccommodatie de Koekoek van de Paasheuvelgroep (Vierhouten), in de bossen van Elspeet. Met o.a. recreatieruimte, bar, ruime groepsslaapkamers en kampvuurkuil.
Locatie-info: http://www.groepsgebouw.nl/groepsaccommodatie/groepsaccommodatie-veluwe-vierhouten/De-Koekoek.aspx

Wat: de nadruk in het programma ligt meer op doe-activiteiten, ontspanning en ontmoeting dan op praten. De mogelijkheid om via themagesprekken de diepte in te gaan blijft bestaan. Nieuw is de mogelijkheid om je programma zo samen te stellen, dat je alleen actieve workshops en ontspannende activiteiten doet. Zoals een dansworkshop, boogschieten, vlotten bouwen, kampvuur maken, meedoen aan een fotoshoot of samen wandelen op de heide. Door het gevarieerde programma is er voor iedereen wat te halen. We gaan er vooral een heel inspirerend en gezellig weekend van maken!
Het uitgebreide programma ontvang je na aanmelding.

Voor wie: enthousiaste (trans)mannen/transgenders in alle stadia van een eventuele transitie. Ook partners zijn dit weekend weer van harte welkom. Er is plaats voor 36 personen, waarvan 5-10 partners, zodat het weekend leuk is voor zowel mannen mét als zonder partner.

Het programma is zo opgezet, dat er voor alle deelnemers iets te halen en te brengen valt. We rekenen daarbij op jullie eigen inbreng en medeverantwoordelijkheid voor een goede en veilige sfeer voor iedereen.

Kosten: de deelnemersbijdrage voor het Transman Weekend 2012 is € 95 p.p. en € 175 voor stellen. Dit is inclusief alle maaltijden (met op zaterdag een BBQ).

Ben of word je donateur? Dan betaal je € 85 p.p. en € 160 voor stellen.

Aanmelden kan via ons inschrijfformulier. Stuur een mailtje naar stichtingtransman@gmail.com om een inschrijf formulier aan te vragen, en stuur het ingevulde formulier voor 31 juli 2012 terug naar hetzelfde email adres.

Inschrijving gebeurt op volgorde van betaling. Pas als we je betaling hebben ontvangen, is je aanmelding definitief en krijg je een uitgebreid programma en een bevestiging. Wij werken deze keer niet op uitnodiging, maar met een open inschrijving. Dus reageer snel als je mee wilt doen, want vol=vol.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.