19 apr 2021

Wisseling van de wacht

door Jochem
Stichting Transman

Na bijna twee jaar actief te zijn geweest in ons bestuur heeft Eus van der Grift afscheid genomen als bestuurslid. Ondertussen is Rens Huffmeijer, na de gebruikelijke proefperiode, volwaardig toegetreden tot ons bestuur.

Eus van der Grift kwam in juli 2019 ons bestuur versterken. Dat was in een moeilijke periode, omdat Devon Waijers en Edwin Nieudorp zich om gezondheidsredenen terug hadden moeten trekken. Eus was een grote aanwinst voor de organisatie, vooral vanwege zijn tomeloze energie en creativiteit.

Afgelopen maand heeft Eus besloten om zich zijn bestuurstaak neer te leggen, vooral omdat we van mening verschillen over de beste werkwijze. We vinden het jammer dat we er samen niet uit kunnen komen, maar we zijn blij dat we als vrienden uit elkaar gaan. Eus blijft dan ook beschikbaar als vrijwilliger bij onze weekenden, waar we -zodra weekenden weer kunnen- graag gebruik van maken.

In januari hebben we Rens Huffmeijer verwelkomd als nieuw aspirant-bestuurslid. Hij was ook een bekende van de stichting, via ons laatste WKND 4.0. Zoals we gewend zijn, lopen nieuwe bestuursleden eerst twee maanden op proef mee. Dan hebben we allemaal de gelegenheid om te bekijken of het bevalt.

Inmiddels is Rens volwaardig bestuurslid. Hij brengt een scherpe blik mee, en zijn kennis en ervaring binnen de academische wereld. Beide eigenschappen zijn een mooie aanvulling op de al aanwezige kwaliteiten binnen het bestuur.

In september vorig jaar meldden we ook over een nieuw aspirant-bestuurslid. Helaas werd na een paar weken duideiljk dat hij het bestuurswerk niet kon combineren met zijn werk en nieuwe opleiding. Afspraak is dat we weer contact hebben, zodra zijn opleiding is afgerond.

Het bestuur bestaat nu uit: Rens Huffmeijer, Alex van der Pol en Jochem Verdonk. Eén of twee bestuursleden erbij zou ideaal zijn. Heb je interesse? Neem contact met ons op! We vertellen je graag meer.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.