18 aug 2012

Workshop lichaam en zelfvertrouwen

door Bestuur

Aankondiging zondag 16 september 2012 Genderhome/ Noordermannen

Workshop lichaam en zelfvertrouwen

Anke/Nick van den Berg

Op zondagmiddag 16 september gaan de Noordermannen in het Genderhome aan de slag met beelden over mannelijkheid en vrouwelijkheid en hoe deze in ons lichaam tot uiting komen. Hoe geef je jezelf houding als man? Vaak laten we ons leiden door stereotype beelden van mannen. Al deze verwachtingen en manbeelden hebben invloed op ons zelfvertrouwen als transgender en/of (nieuwe) man. In deze workshop onderzoeken we aan de hand van praktische situaties hoe we zelfverzekerd man kunnen zijn en hoe we ons eigen beeld kunnen scheppen. De workshop is een combinatie van oefeningen en het uitwisselen van ervaringen, voor beginners én veteranen.

De workshop wordt gegeven door Anke/Nick; transgender, genderbender en dragking. ‘Zolang ik me kan herinneren voel ik me ergens op een bewegende lijn tussen man en vrouw inzitten. Jarenlange ervaring met dans en beweging hebben me geholpen dit langzaam aan te integreren in mijn leven en hebben me geholpen in het (her)vinden van zelfvertrouwen. Het blijft mij fascineren hoe mannelijkheid en vrouwelijkheid in elkaar steken, waar ze elkaar raken en waar ze verschillen.’

De workshop is in het Genderhome, A-Kerkhof 22 Zuidzijde te Groningen tussen 15.00 en 17.00 uur. Inloop is vanaf 14.00 uur. Na 17.00 uur kunnen we nog wat napraten onder het genot van een hapje en een drankje. De workshop is gratis, voor drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. We hopen je te zien op zondag 16 september!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.