8 sep 2019

1 jaar verder

door Jochem

este lezer,

Ik ben inmiddels 1 jaar verder sinds ik ben begonnen met het smeren van testosteron-gel. Er is enorm veel veranderd in dat ene jaar wat bijna niet te bevatten is.

Ik heb zoals jullie hebben kunnen lezen heel veel ups en downs gehad in het afgelopen jaar. Gelukkig is dat door het starten met anti-depressiva minder heftig geworden dan daarvoor.

Helaas ging het afgelopen tijd weer een periode minder goed met mij door allerlei spanningen, veranderingen en overprikkelingen die zich tegelijk afspeelden. Dit werd mij te veel. Hierdoor kon ik een poosje niet zo veel schrijven, contact onderhouden met vrienden/familie, maar ook mezelf verzorgen. Dit laatste was uit de hand aan het lopen waardoor er thuis is ingegrepen. Er is nu meer toezicht op mijn thuissituatie en ook naasten zijn hierin betrokken.

Sinds gisteren ben ik vrij tot en met mijn operatie aanstaande donderdag (12 september), waarna ik de ziektewet in zal gaan om volledig te kunnen herstellen.
Ik hoop dat de operatie verloopt zoals gehoopt en dat het resultaat is zoals ik dat voor ogen had (ongeveer).

Uiteraard ben ik gespannen voor de operatie, maar ik kijk er vooral naar uit omdat dit een hele belangrijke stap is voor mi

Komende weken zal ik waarschijnlijk beperkt bereikbaar zijn en niet zo veel plaatsen op de blog omdat ik mijn armen beperkt kan gebruiken.

Heb je naar aanleiding van deze post nog vragen of opmerkingen?
Schroom niet om mij een berichtje te sturen via whatsapp/facebook/mail (sander@my-stories.nl) of te bellen.

Na de operatie verblijf ik vanaf 13 september enige tijd buitens huis. Mocht je op bezoek willen komen na mijn operatie (vanaf 13 september) laat dit dan vooraf even weten.

~Sander~

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.