23 jul 2022

Kampeerweekend voor trans mannen en partners 2022

door Jochem
Kampeerterrein 2022: grote tenten

Ook in 2022 organiseert Stichting Transman weer een weekend voor trans mannen en hun (eventuele) partners! Het bestuur is volop bezig met de voorbereidingen.

Wanneer is het weekend?

Het kampeerweekend vindt plaats van vrijdagavond 19 t/m zondag 21 augustus 2022.
We beginnen vrijdag om 17.30 uur en we stoppen zondag om 15.00 uur.

Voor wie is het weekend?

Het weekend is voor alle mensen vanaf 18 jaar in het trans mannelijke spectrum (dus geboren met een vrouwelijk lichaam), in alle fases van een eventuele sociale transitie en/of medische behandeling. Het weekend is dus ook voor mensen die een medische behandeling op onderdelen of helemaal geen medische behandeling willen. Het maakt niet uit in welke fase je van je transitie zit: helemaal aan het eind, middenin, aan het begin, zoekend of nog niet begonnen.

Daarnaast is het weekend ook voor partners: als je wilt, kun je dus je partner meenemen. (Maar het hoeft niet.) Ook partners zonder hun trans man zijn welkom.

Wat gaan we doen?

Zoals altijd bieden we tijdens het weekend verschillende workshops aan, begeleid door een ervaren workshopleider. Aan de invulling van de workshops wordt nog hard gewerkt. We proberen weer een combinatie van praten, voelen en doen te maken.

- Eus van der Grift en Flip Strik verzorgen een interactieve workshop rondom het thema genderdiversiteit.
- Ryan Ramharak geeft een workshop over de verschillende mogelijkheden voor vaderschap. Die vertelt over de eigen ervaring met zwanger worden en geeft informatie over andere opties. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.
- Lars Kok praat ons in een workshop bij over mogelijkheden om staand te plassen, van simpele doe-het-zelf oplossingen tot fancy multifunctionele packers. Hij brengt een aantal voorbeelden mee om te bekijken of uit te proberen.
- Thomas Sanders neemt de actievelingen mee op een wandeling door de omgeving rondom onze camping.
- Meer informatie over de andere workshops volgt.

Naast de workshops is er zoals altijd alle ruimte voor uitwisseling van ervaringen, vragen en niet te vergeten gezelligheid.

Waar is het weekend?

Een mooi natuurkampeerterrein bij Ommen, waar we een eigen veld hebben. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het precieze adres krijg je na je aanmelding.

Op het veld staan zespersoonstenten voor ons klaar, dus je hoeft geen eigen tent mee te nemen. Slaap je toch liever in je eigen tent? Geef dat dan aan bij je aanmelding. Op het veld is ruimte voor een paar eigen tenten.

Toegankelijkheid

We kamperen op een grasveld, dus de locatie is niet echt rolstoelvriendelijk. We zijn goed ingericht op dieetwensen en bieden geen varkensvlees aan. Dieet- en andere wensen kun je bij je aanmelding doorgeven. Eén van de aanwezige bestuursleden beheerst Nederlandse Gebarentaal.

Corona

Omdat corona opnieuw rondwaart, hebben we gekozen voor een weekend buiten. Daarvan weten we zeker dat we het voldoende veilig kunnen houden voor alle aanwezigen. Tijdens het weekend zullen we de dan geldende maatregelen volgen.

Wat kost het?

Het weekend kost € 85 voor donateurs en € 105 voor niet-donateurs.

(Het donateurschap kost € 17,50 per jaar. Als je tegelijk met je aanmelding voor het weekend ook aanmeldt als donateur, dan geldt de korting direct. Dan ben je goedkoper uit!)

Mocht de hoogte van de deelnemersbijdrage de reden zijn dat je je niet aanmeldt, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We bespreken graag hoe we je tegemoet kunnen komen met betalingsopties, zoals betaling in termijnen of een korting.

We hopen velen van jullie in augustus weer te zien!

Meer info en aanmelden?

Wil je je opgeven? Klik hier om je aan te melden.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op: info@transman.nl of bel: 06 20 96 10 91.

→ Houd deze pagina in de gaten! Binnenkort vind je hier meer info over de workshops, etc.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.