7 jul 2019

Overprikkeling

door Jochem

Afgelopen weken waren voor een groot deel prima en leuk, maar tegelijk ook vol prikkels die verwerkt moeten worden.

Zo is mijn vakantie die eigenlijk gepland was, niet doorgegaan wegens ziekte en liep mijn hele vakantie dus anders. Ook kreeg ik te horen dat een van mijn collega’s ontslag heeft genomen en we nu dus met 3 man over zijn.

Afgelopen week liep ook weer heel anders dan verwacht.
Zo kreeg ik maandag te horen dat een van mijn ambulante begeleiders stopt bij de instantie waar ik de begeleiding van krijg. Daarnaast moest ik een hoop regelen rondom het verlengen van mijn rijbewijs (nadat ik 7 maanden op het CBR heb gewacht tot ze mijn dossier eindelijk hadden beoordeeld en goedgekeurd hadden).

Maandag had ik ook een telefoongesprek met een redactiemedewerker van mijn werk omdat we met een artikel bezig zijn voor nummer van het interne tijdschrift dat in oktober uit gaat komen. Dit artikel gaat over mijn transitie. Tijdens dit gesprek kwam ook ter sprake dat ik het leuk zou vinden om na oktober als redacteur bij de Splash te helpen. Dit werdt heel goed ontvangen en we hebben al wat afspraken gemaakt hoe we dit ter zijner tijd vorm gaan geven.

Dinsdag kreeg ik te horen dat ik mogelijk tóch in september geopereerd wordt, omdat ik op de 13e plek sta op de wachtlijst voor de nieuwe planning vanaf september.
Daarnaast belde mijn huisarts dat de organisatie waar ik therapie wilde gaan volgen dit niet gaat doen omdat ze niet de juiste kennis in huis hebben, en stelde mijn huisarts een andere instantie voor om mij naar door te verwijzen welke in Amersfoort zit.

Gelukkig heb ik diezelfde middag (dinsdag) een heel fijn gesprek gehad met mijn begeleider van m’n werk (Hij is een tussenpersoon tussen mij en mijn teamleider, die mij en mijn collega’s direct aanstuurt). Ik reed met hem mee omdat ik niet zelf mocht rijden, waarbij ik ben afgezet op een station op de route. Onderweg hebben we een heel prettig gesprek gehad en hadden we alle tijd om rustig bij te praten.

Na dinsdag was het een paar dagen rustig qua gebeurtenissen (op kleine dingen na).

Donderdag heb ik een hele gezellige barbecue gehad op mijn werk en heb ik mij goed vermaakt.

Dit weekend ben ik amper mijn bed uit gekomen omdat ik zo ontzettend moe ben van alle indrukken en prikkels van afgelopen tijd. Ik voel me ook best somber afgelopen dagen, waar ik best wel van baal.

Ik hoop dat het vanaf heden weer de goede kant op gaat en ik mijn draai weer kan gaan vinden om alles op de rit te houden/krijgen.

Dit alles wilde ik graag even kwijt.
Ik ga nu weer lekker mijn bedje in!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Schroom niet om mij te mailen, appen of bellen.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.