workshop

15 aug 2023
Zangdocent Inge Rambags

Op 13 maart 2023 organiseerde Stichting Transman voor de tweede keer een workshop ‘Stem en zingen’. Zangdocent Inge Rambags verzorgde ook deze zangworkshop voor trans mannen. “Ik vond de technische kant heel prettig, maar ook het groepsproces heel waardevol. Uiteindelijk heeft het ook te maken met jezelf laten zien en jezelf uiten.” aldus een van de deelnemers.

20 mei 2023
Twee streetdancers [foto: Mircea All in collections]

Heb jij altijd al willen dansen, maar durf je niet goed? Dans je graag, maar ben je bang dat je ‘het voor geen meter’ kan? Of weet je niet wat je met je ledematen aan moet? Misschien weet je niet waar je beginnen moet. Of ben je al lekker aan het dansen, maar wil je graag meer leren. Dan is deze dansworkshop voor trans mannen op 18 juni echt iets voor jou!

20 mei 2023
Geld besparen [foto: Nattanan Kanchanaprat]

Veel transgender mensen hebben een lager inkomen dan cisgender mensen. De hoge energieprijzen en gestegen prijzen voor dagelijkse boodschappen kunnen daardoor voor transgenders een extra groot probleem zijn. Daarom organiseert Stichting Transman op 1 juni een online voorlichting voor transgenders met tips bij een laag inkomen.

13 mrt 2023
Zangdocent Inge Rambags

Zing je de sterren van de hemel of alleen onder de douche? Wil je je ‘nieuwe’ stem op een speelse manier leren kennen? Is je stem niet zo nieuw meer, maar durfde je zingen nooit aan? Of heb je (nog) een hoge stem en is zingen niet vanzelfsprekend? Dan is deze workshop iets voor jou!

Abonneren op RSS - workshop