29 dec 2016

Tot ziens 2016...

door TBW
Trans & Bloot Weekend

Het afgelopen jaar is een zeer actief jaar geweest voor het TBW. We kijken zeer tevreden terug op een jaar met maar liefst 3 TBW's en 5 workshops bij verschillende evenementen. Een hele prestatie, als je bedenkt dat het TBW pas sinds 2015 bestaat!

De TBW's waren in maart (alle genders), mei (transmannen) en november (alle genders). In totaal hebben 26 deelnemers een of meer TBW's bijgewoond.

De workshops waren bij Nederlandse én internationale evenementen: in januari waren we te gast bij het Blent Trans Festival in Utrecht. In juni waren bij eerst bij de TGEU Council in Bologna en vervolgens bij de Free PATHH in Amsterdam. In juli gaven we een workshop bij de EuroBicon in Amsterdam. En de laatste TBW workshop was in november tijdens de T-Day in Antwerpen. In totaal hebben 125 mensen aan een of meer van onze workshops deelgenomen.

Verder hebben we samen met onze vrienden van het Britse TransBareAll Retreat een leaflet en een toolkit ontwikkeld voor (internationale) transactivisten, die in hun eigen regio ook een soortgelijk weekend willen opzetten.

Kortom, voldaan kijken we terug op een mooi jaar!

Tags: 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.