tbw

5 mrt 2017
Locatie Trans & Bloot Weekend

** Helaas hebben we het weekend moeten annuleren, omdat we onvoldoende fondsen konden vinden. **

Doelgroep

Het Trans & Bloot Weekend is voor alle mensen in het transmannelijke spectrum (zoals o.a. transman, transmasculien, FTM, transgender man, transseksuele man, transgender, genderqueer, non-binair, man met een transgender achtergrond), en in alle fases van eventuele sociale transitie en/of medische behandeling. Ook a-genders zijn welkom.

Datum

Vrijdagavond 28 t/m zondagmiddag 30 april 2017.

Tags: 
15 feb 2017

Van 28 t/m 30 april 2017 is alweer het vijfde Trans & Bloot Weekend. Het TBW gaat over jezelf thuis voelen in je lichaam. De workshops van dit weekend hebben te maken met het thema “(trans)mannelijkheid”. Dit weekend is voor iedereen in het (trans)mannelijke spectrum. Het programma is ruim opgezet, dus er is ook veel gelegenheid voor ontmoeting buiten de workshops om. Het TBW is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

** Helaas hebben we het weekend moeten annuleren, omdat we onvoldoende fondsen konden vinden. **

Tags: 
15 feb 2017
De locatie van het TBA: St Michaels Centre in Hathersage

Begin februari was Jochem te gast bij het Britse TransBareAll Retreat. Het TBA had een interessant weekend rondom het thema “Grenzen, Aanraking & Voelen”. Het was een uitdagend, en ook een heel gezellig weekend. Op persoonlijk vlak hebben de deelnemers zichzelf weer iets beter leren kennen. En wij hebben ook weer nieuwe ideeën voor workshops opgedaan!

Tags: 
12 dec 2016
TBW voor alle genders een weekend van uitersten

Het 4e Trans & Bloot Weekend (TBW) was opnieuw een weekend voor mensen van alle genders. Met 11 deelnemers was de groep van gemiddelde grootte. Deze keer was er meer variatie in de samenstelling van de deelnemers dan bij eerdere TBW's, wat het soms moeilijker maakte om elkaar goed te kunnen vinden in de gesprekken. Ondanks de verschillen bleken er gelukkig ook voldoende overeenkomsten te zijn. “Gezellig, klein groepje, ruimte om je weg te zoeken.”

Tags: 
2 nov 2016
Workshop “Trots op wie je bent” tijdens T-Day in Antwerpen

Op 5 november geeft het TBW weer een workshop. Deze keer zijn we te gast bij de feestelijke vijfde T-Day in Antwerpen. De workshop heet “Trots op wie je bent” en we zullen ons weer richten op trots zijn op onszelf en vertrouwen rondom onze lichamen. Veel mensen hebben zich al aangemeld, zodat de workshop met 25 deelnemers bij voorbaat al “volzet” (volgeboekt) is.

Tags: 
20 sep 2016
TBW voor mensen van alle genders

Van 25 t/m 27 november 2016 is er weer een Trans & Bloot Weekend voor mensen van alle genders. Het TBW gaat over je thuis voelen in je lichaam. De workshops van dit weekend hebben te maken met het thema “verbinding en grenzen”. Naast de workshops is er ook veel gelegenheid voor onderlinge uitwisseling. Het TBW is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tags: 
4 jul 2016
FREE PATHH

Tijdens de FREE PATHH, op 18 juni, gaf het Trans & Bloot Weekend een workshop over "Trans* & Lichaam". Tijdens deze workshop hebben we een korte inleiding gegeven over wat de Trans & Bloot Weekenden zijn en wat we in zo'n weekend doen. We hebben verteld over waarom wij een goed contact met onze lichamen belangrijk vinden. Daarna hebben we de deelnemers een kort voorproefje laten zien van wat we tijdens een TBW doen.

Tags: 

Pagina's

Abonneren op RSS - tbw