vrienden-jochem

17 jun 2006

17 juni 2006

Lieve vrienden,

Vroeger toen ik klein was, hadden wij het thuis altijd over het Winkeltje Achter Albert Heijn. Dat zat op de parkeerplaats, achter de Albert Heijn in Baarn en daar kon je heen om lichaamsdelen die je niet bevielen, te ruilen. Als ik buikpijn had of als mijn moeder hoofdpijn had en het ging niet snel over, dan gingen we altijd naar het Winkeltje Achter Albert Heijn. Toen ik ouder werd, bleek het Winkeltje Achter Albert Heijn verhuisd. Tot mijn stomme verbazing heb het ik zo'n 2,5 jaar geleden teruggevonden: het zit in Amsterdam!

23 jul 2005

23 juli 2005

Hallo,

Jochem is weer thuis!!!!

Gistermiddag heeft P. hem hier weer afgeleverd om een uur of vier. Het gaat goed met hem. Hij heeft geen pijn (met dank aan een paar paracetamolletjes) en de wond ziet er, voorzover wij kunnen zien, goed uit. "In bed voel ik mij erg dapper," bekent de inmiddels ook weer schoongepoetste heer J.V. te Z. Namens hem wil ik jullie nogmaals danken voor al jullie e-mail, post, telefoontjes en bezoekjes.

Groetjes,
Jochem en E.

20 jul 2005

20 juli 2005

Hallo,

Zo. De operatie is achter de rug. Jochem maakt het goed. Een beetje wazig nog, maar hij heeft zijn eerste stapjes alweer gezet en ligt nu weer veilig onder de wol. Tot grote opluchting van het verplegend personeel.

Het is nog te vroeg om te zeggen wanneer Jochem weer naar huis kan. Wij hopen vrijdag, maar het zal afhangen van de drains, dus als de wond geen vocht meer produceert.

Ook vast namens Jochem dank voor jullie reacties.

Groetjes,
E.

19 jul 2005

12. Jochem

door Jochem

19 juli 2005

Hallo,

Het is eindelijk zover. Jochem is opgenomen in het ziekenhuis en morgen is de operatie.

De intake verliep goed. Iedereen is langs geweest, heeft kennis gemaakt en ondanks dat alles vast al wel duidelijk was, of natuurlijk al stond opgeschreven, toch nog maar even gezegd en gevraagd, behalve de chirurg. Die is morgen aan de beurt.

Jochem staat als tweede gepland. Het betekent dat hij zo'n beetje de hele ochtend en ook nog wel een deel van de middag de operatie met alle voorbereidingen en de nasleep aan het ondergaan is.

7 jul 2005

7 juli 2005

Lieve vrienden,

En wederom zijn we weer een paar maanden verder, voor ik eraan toekom om jullie weer een update te sturen. Er is de laatste maanden heel veel gebeurd, zoals de meesten van jullie al weten. Afijn, ik ga gewoon mijn best doen om jullie een beetje bij te praten!
Om te beginnen de mededeling dat S. en R. voorlopig niet meer meelezen. Zowel R. als S. als ikzelf maken op dit moment een moeilijke tijd door, en dat blijkt op dit moment niet met elkaar verenigbaar.

Pagina's

Abonneren op RSS - vrienden-jochem