familie-jochem

17 jun 2006

17 juni 2006

Lieve vrienden,

Vroeger toen ik klein was, hadden wij het thuis altijd over het Winkeltje Achter Albert Heijn. Dat zat op de parkeerplaats, achter de Albert Heijn in Baarn en daar kon je heen om lichaamsdelen die je niet bevielen, te ruilen. Als ik buikpijn had of als mijn moeder hoofdpijn had en het ging niet snel over, dan gingen we altijd naar het Winkeltje Achter Albert Heijn. Toen ik ouder werd, bleek het Winkeltje Achter Albert Heijn verhuisd. Tot mijn stomme verbazing heb het ik zo'n 2,5 jaar geleden teruggevonden: het zit in Amsterdam!

28 feb 2006

[8] Beschikking!

door Jochem

28 februari 2006

Ha die P., H. en C.,

Vandaag kreeg ik van mijn advocaat de brief van mijn beschikking! Dit is het besluit van de rechter, waarin hij mijn voornaams- en geslachtswijziging gelast. Kortom, ik ben nu officieel meneer Jochem!

Dit besluit ligt nog 3 maanden bij de rechtbank in Utrecht, vanwege de wettelijke beroepstermijn. Maar daarna wordt het doorgestuurd naar B. om mijn geboorte-akte aan te passen. En daarna wordt het naar Z. doorgestuurd, zodat het in de Gemeentelijke Basisadministratie kan worden aangepast.

6 okt 2005

6 oktober 2005

Beste familieleden,

De eerste operatie is nu 2 maanden achter de rug, en het gaat allemaal erg goed. De chirurg heeft er iets moois van gemaakt, en de littekens zien er fraai uit. De laatste zwellingen trekken langzaam weg. Over een maand of 4 is het allemaal een beetje uitgewerkt, en kunnen ze vaststellen of er nog een herstel-operatie nodig is of niet. In de tussentijd kan ik gewoon alles weer doen, dus dat is mooi!

2 jul 2005

2 juli 2005

Lieve familieleden,

Jullie vragen me regelmatig hoe het staat met mijn transitie-proces, en ik kan jullie -gelukkig- nog steeds melden dat het allemaal goed gaat. Inmiddels ben ik alweer nagenoeg een jaar met hormonen bezig, en dat betekent dat de volgende stap voor de deur staat: de borst-operatie. Dat is de eerste operatie in een serie van drie. (De tweede operatie zal rond oktober zijn, en de derde operatie duurt nog ca. 2 jaar, vooral vanwege de wachtlijst).

Abonneren op RSS - familie-jochem